Ledenlijst

Een korte impressie van onze leden

 

Auto Hoogenboom

Auto Hoogenboom is de merkdealer voor ŠKODA, Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens, totaal leverancier van mobiliteit in Groot Rotterdam, Barendrecht, Spijkenisse, Vlaardingen en omgeving.

dmdesk

dmdesk helpt u om van klanten fans te maken. Daarbij blijven we niet op de vlakte.

Elbro Rietschoten

Wij kunnen voor elke klant een op maat gemaakte oplossing bieden en daarnaast kunnen wij u ook voorzien van diversen kleinschalige producten van amuse bestek tot zoutstrooier.

Holterman Autoschade

Holterman Autoschade is begonnen in 1932 en in de loop van de jaren uitgegroeid tot een modern gespecialiseerd herstelbedrijf met diverse activiteiten.

ING Bank

ING Bank is een onderdeel van ING Groep. Het is een financiële instelling met Nederland als thuisbasis, maar daarbuiten is de bank ook actief.

Rabobank Rotterdam

Met kantoren in de buurt, goede bereikbaarheid en grote lokale betrokkenheid zijn wij een moderne bank, die open staat voor nieuwe ideeën.

Rogam

Sinds 1955 is ROGAM dé Mercedes-Benz dealer in de regio Groot-Rotterdam en Gouda.

Technochemie BV

Levering van producten van uit de eigen fabricage en alle gerenommeerde merken.

van Zijl en van Wieringen BV

Van Zijl en van Wieringen B.V. levert, installeert, repareert en voert onderhoudswerkzaamheden uit aan alles wat met water en/of gas te maken heeft, zoals centrale verwarming, gas- en waterleidingen en sanitair.

WerkgeversServicepunt Rijnmond

Het WerkgeversServicepunt Rijnmond heeft als doel om werkgevers in de regio Rijnmond te ondersteunen in hun personeelsvraag en te zorgen dat het aanbod voldoet aan deze vraag.

Actrion

Wij zijn accountants en belastingadviseurs. Al meer dan vijfendertig jaar steun en toeverlaat voor vele ondernemers in de regio Rijnmond en erbuiten.

Buitendijk Dagvers

Buitendijk dagvers bv houdt zich dagelijks bezig met alles wat met lekker eten heeft te maken.

Catermaat

Catermaat voedt energie. Via koffievoorziening en automatencatering houden wij het werkplezier en energieniveau van uw medewerkers op peil. Presteren lukt nu eenmaal beter met een alerte geest en goed gevulde maag.

 

Friesland Campina Rotterdam

Elke dag voorziet Royal FrieslandCampina miljoenen consumenten verspreid over de wereld van zuivelproducten met waardevolle voedingsstoffen.

Gemeente Schiedam

Aan het hoofd van de gemeente staat de gemeenteraad. Deze vertegenwoordigt de bevolking, stelt de hoofdlijnen van het beleid vast, neemt de grote beslissingen en controleert het college van B&W.

IVAIO

Ivaio helpt bedrijven met het verbeteren van verzekeringsvoorwaarden en besparen op verzekeringspremies. Wij doen dat aan de hand van een uitgebreide risico analyse, die we gratis verstrekken.

KMC Solutions

In sommige organisaties is ict eerder een belemmering dan een ondersteuning van het werk. Het belangrijkste dat wij daarom doen, is ervoor zorgen dat uw medewerkers weer gewoon hun werk kunnen doen.

Rodenburg Vastgoed B.V.

Bemiddeling in aan- en verkoop/verhuur bedrijfsonroerend goed.

Van Mossel Mercedes-Benz

Van Mossel Mercedes-Benz is officieel Mercedes-Benz personenwagendealer voor de regio Groot Rotterdam en Gouda.

Velthaak & Keijzer Makelaars

Wij adviseren en bemiddelen onder andere bij aankoop, verhuur en verkoop van woningen en bedrijfsmatig vastgoed.

All Day Communication

All Day Communication helpt ondernemers online succesvol te zijn. Voor meer leads en een goed gevulde orderportefeuille. Van zoekmachine optimalisatie (SEO) in combinatie met het schrijven van SEO-teksten tot aan Sociale Media Marketing.

Van der Linde Interieur

Van der Linde Interieur biedt voor haar klanten een totaalconcept op het gebied van interieur. Met merken in het hogere segment, adviseren zij hun klanten in de sfeervolle showroom in Bleiswijk.

Euro Piping BV

Euro Piping BV een bedrijf welke zich sinds 2000 toelegt op het fabriceren en monteren van pijpleidingen voor scheepvaart, off-shore en industrie.

Irado

Irado verzorgt de huishoudelijke afvalinzameling voor de gemeenten Schiedam, Rozenburg en Vlaardingen.

Lagendijk Benzinestations

Een familiebedrijf dat al bijna 75 jaar bestaat en waar u nog echt koning bent. We begroeten u graag op onze 5 tankstations in Zuid-Holland.

PitPoint

PitPoint Clean Fuels

PitPoint maakt schone brandstoffen beschikbaar en betaalbaar op de weg naar zero emissie. Onze visie: 100% schoon vervoer in 2030.

RMC

RMC is een expert in het ontwikkelen en leveren van maatwerk mobiliteitsoplossingen.

UWV Werkbedrijf

UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Wij zorgen voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals de WW, WIA, WAO, WAZ, Wazo en Ziektewet.

Vemefa Constructa BV

Sinds 1946 heeft Vemefa zich gespecialiseerd in metaalbewerking en seriematig spaanloos vervormen. In de loop der jaren werd een fabriek opgebouwd in Rotterdam waar alle disciplines aanwezig zijn om een compleet product te vervaardigen.

Wilt u ook lid worden?

 

Meer info