Spaanse Grave

Irado

Wij verzorgen de huishoudelijke afvalinzameling voor de gemeenten Schiedam, Rozenburg en Vlaardingen. Daarnaast onderhouden we in Schiedam de openbare ruimte en leveren we diverse diensten aan andere gemeenten en regionale Midden- en Kleinbedrijven in Zuid-Holland.

Een schone en verzorgde leefomgeving, voor de klant en onszelf. Daar zetten onze 300 specialisten zich elke dag voor in. Met groot vakmanschap en jarenlange ervaring, adviseren we bedrijven en (overheids)organisaties op het gebied van afvalinzameling, specialistische reiniging en onderhoud van de openbare ruimte en ondersteunen we ze bij de uitvoering.

Irado

Maak kennis met Adnane

Ik, Adnane Belmkadem (sinds een jaar commercieel klantadviseur buitendienst bij NV Irado), heb zelf mogen ervaren dat Businessclub De Spaanse Grave het platform is voor bedrijven. Hier kunnen bedrijven hun zakelijk netwerk uitbreiden onder het genot van een hapje en een drankje.

Bij deze lokale maandelijkse bijeenkomsten staat sociale interactie tussen bedrijven en ondernemers voorop. Hierdoor ontstaan ook goede contacten en zelfs vriendschappen. Dit is ook voornamelijk de reden om aangesloten te blijven bij De Spaanse Grave. Zo blijven wij betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen en op de hoogte van onze partners. Ik kijk altijd uit naar de aankomende bijeenkomst om elkaar weer te ontmoeten.

Andere leden