Spaanse Grave

Kerstborrel 2023

In het sfeervolle en authentieke Overschiese eetcafé In den Berkebrom was donderdagavond 14 december de jaarlijkse kerstborrel van de Spaanse Grave. Een gezellige bijeenkomst met lekkere hapjes als afsluiting van de bijeenkomsten in 2023. We startten met een drankje. En o, wat was het fijn om elkaar weer te ontmoeten. Iedereen stond al snel te praten aan de tafels en aan de bar.

Toen iedereen binnen was, was het tijd om stil te staan. Leo Kool vroeg de aandacht. Hij opende deze mooie, traditionele kerstborrel. En hij had, zo aan het einde van het jaar, een leuke verrassing. Op de schermen in het eetcafé, waar normaal het haardvuur op brandt, zagen de leden van de Spaanse Grave hun nieuwe website. Afgelopen jaar is er door het bestuur en online marketingbureau onlineambitie keihard aan gewerkt. Nu was het grote moment om hem te presenteren. De nieuwe website werd met applaus ontvangen.

Na deze korte presentatie kwamen de hapjes binnen. Er was gekozen voor een kerstdiner in de vorm van kleine gerechten. En deze kwamen een voor een op tafel. Zoals je zult begrijpen, bleef het nog lang gezellig in In den Berkebrom. Op naar het nieuwe jaar!

Deel het eventverslag op LinkedIn