Spaanse Grave

Bedrijfsbezoek EuroPiping

Op donderdagavond 30 november 2023 verzamelden de leden van de Spaanse Grave zich in Vlaardingen bij Euro Piping. Het bedrijf van Rob Blanken is gespecialiseerd in het fabriceren en monteren van pijpleidingen voor scheepvaart, off-shore en industrie. Rob en zijn vrouw Gisela verzorgden een enorm gastvrije avond in het nieuwe pand wat ze vorig jaar betrokken.

Presentaties en een rondleiding

Eerst kregen we een een korte presentatie van Max Lagendijk. Hij gaf alle leden namens Lagendijk Brandstof een mooie aanbieding voor een laad- en/of tankpas. Daarna kwam Dorine Cleton aan het woord. Zij deed een oproep voor een bijdrage aan de organisatie van een benefietmiddag voor de armoedebestrijding in Rotterdam. Vervolgens gaf Rob Blanken een praatje over zijn werk als loodgieter op schepen. Na de presentaties kregen we een rondleiding door het bedrijf.

Indonesisch buffet

Na de rondleiding genoten we in de prachtige kantine met pooltafel en flipperkast van een uitgebreid Indonesisch buffet. Met een mooie en geanimeerde nazit beleefden we zo een gezellige Spaanse Grave avond met dank aan onze gastheer- en vrouw!

Deel het eventverslag op LinkedIn