Kennis delen en prettig zaken doen op een andere manier

Waarbij culinair genieten hoog in het vaandel staat

Zakelijke en sociale contacten

De Spaanse Grave organiseert minimaal 10 keer per jaar een bijeenkomst op de laatste donderdag van de maand. Soms hebben deze bijeenkomsten uitsluitend een sociaal karakter, denk aan een boottocht, een Beach-BBQ of en Golftoernooi. Andere bijeenkomsten hebben een meer educatief karakter, denkt u bijvoorbeeld aan bedrijfsbezoeken of een interessante spreker. Zeker drie maal per jaar zal een ledenvergadering plaatsvinden met uitgebreide mogelijkheid tot netwerken.
In 2014 is gestart met het ‘Spaans Ontbijt’; een maandelijks terugkerende ontbijtsessie met een (vooral) vaste groep ondernemers. Business-to-business staat hierin centraal. Leden kunnen hier kosteloos aan deelnemen.

Hoeveel bedraagt de contributie?

De contributie bedraagt € 700,- per jaar. Het contributiejaar loopt van januari tot en met december. Het eerste jaar kost, afhankelijk van de maand van toetreding, x-twaalfde van de jaarcontributie. Voor deelname aan specifieke evenementen kan het zijn dat hier een bijdrage voor wordt gerekend, maar dan doorgaans sterk gereduceerd.

Concreet houdt dit in:

  • Een maandelijkse bijeenkomst in verschillende vormen. Dit alles met voorafgaand borrelen en achteraf een diner inclusief dranken. Op deze avonden mag u met 2 personen per lidmaatschap aanwezig zijn.
  • Mogelijkheid tot deelname aan het ‘Spaans Ontbijt’, onze maandelijkse ontbijtsessies.
  • Bedrijfsbezoeken. Kijkje in de ‘keuken’ van andere leden om te leren van hun opzet en bedrijfsvoering.
  • Deelname aan sociale evenementen, variërend van een kookclinic tot een Beach-BBQ of een Golftoernooi.
  • Ondersteuning en belangenbehartiging richting overheid en gemeente.
  • Vermelding en presentatie op de website van de Spaanse Grave.
  • U wordt op de hoogte gehouden en uitgenodigd voor activiteiten van MKB
    Rotterdam.

Wilt u nader kennismaken of lid worden?

Wilt u meer informatie, lid worden of nader kennis maken? Neem dan contact op met ons secretariaat en stuur een mail naar info@spaansegrave.nl