Rabobank


Rabobank
Bedrijvendesk
Blaak 333
3011 GB Rotterdam

Telefoon

010 400 3666

b

Fax

Rabobank Rotterdam

Samen de stad sterker maken

Rabobank Rotterdam is een echte Rotterdamse bank. Wij staan midden in de samenleving. Met kantoren in de buurt, goede bereikbaarheid en grote lokale betrokkenheid zijn wij een moderne bank, die openstaat voor nieuwe ideeën. Ideeën die wij tot uitvoering proberen te brengen. Samen met onze klanten en leden.

Als Rotterdamse ondernemer weet u van aanpakken. U heeft ambities en zit vol met ideeën. Rabobank Rotterdam helpt u graag om uw dromen waar te maken. Wat voor bedrijf u ook heeft en in welke fase het ook zit. Begint u met uw eigen bedrijf? Dan wordt u bediend door een ervaren startersadviseur die veel kennis heeft over het beginnen van een eigen onderneming, maar ook weet wat er speelt in de regio en waar uw kansen liggen.

Onze adviseurs zoeken samen met u naar een goede invulling van het plan van aanpak. We zijn voor alle ondernemingen een deskundige zakenpartner. Of het nu gaat om betalen, verzekeren, financieren of een financiële maatwerkoplossing. Daarbij staat het opbouwen en onderhouden van een hechte relatie voorop. Hoe groot uw onderneming ook is, onze benadering blijft altijd persoonlijk. Ook kunt u als ondernemer lid worden van onze coöperatieve bank wat u vele voordelen kan bieden, waaronder toegang tot de vele netwerken van de bank.

We ontmoeten u graag op een van de bijeenkomsten van Businessclub De Spaanse Grave.

Leden uit dit bedrijf:

– Jan Cullens
– Johan Gerdes
– Astrid de Korte
– Jan Willem Vogels