Irado

Irado
Fokkerstraat 550
3125 BE Schiedam

Telefoon

010-631 5060

b

Fax

230948203

Website

www.irado.nl

Irado verzorgt de huishoudelijke afvalinzameling voor de gemeenten Schiedam, Rozenburg en Vlaardingen. Daarnaast onderhouden we in Schiedam de openbare ruimte en leveren we diverse diensten aan andere gemeenten en regionale Midden- en Kleinbedrijven in Zuid-Holland.
Een schone en verzorgde leefomgeving, voor de klant en onszelf. Daarvoor zetten onze 300 specialisten zich elke dag in. Met groot vakmanschap en jarenlange ervaring, adviseren we bedrijven en (overheids)organisaties op het gebied van afvalinzameling, specialistische reiniging en onderhoud van de openbare ruimte en ondersteunen we ze bij de uivoering. Samen dragen we bij aan betere leefomgeving. Voor nu én straks.

Wie werken er bij Irado?
Onze specialisten zijn bekende gezichten in de buurt. Van de straatreinigers tot aan de medewerkers groen- en afvalbeheer. Ze luisteren naar de wensen van inwoners en zakelijke klanten, denken mee en staan voor het resultaat. Menselijk en servicegericht, met oog voor Irado’s maatschappelijke rol en de omgeving waarin we samen met de klant wonen, werken en leven.

Leden uit dit bedrijf:
– dhr D. Rook