Goosen & Polderman B.V.

Goosen & Polderman B.V.
Schuttevaerweg 47-49
3044 BA Rotterdam

Telefoon

010-2983388

b

Fax

Even voorstellen, wij zijn Toyota Spiering / – Goosen & Polderman / – Pluym
Sinds de oprichting van het bedrijf door de heer Spiering Sr, wordt het bedrijf 40 jaar na dato nog steeds gerund door de familie Spiering. Maurice Spiering, alweer de 3e generatie, inmiddels samen met Wim Hofman, continueren het bedrijf succesvol. Vanwege de grootschaligheid is er veel knowhow aanwezig binnen het bedrijf. Bijvoorbeeld; De 4×4 specialist, deze medewerker heeft zich volledig gespecialiseerd in de 4×4’s van Toyota en heeft met zijn kennis van zaken inmiddels zo’n reputatie opgebouwd dat wij jaarlijks klanten uit heel Nederland in onze showroom mogen ontvangen. Ook onze monteurs zijn daardoor goed op de hoogte van de Toyota 4×4’s. Door onze goede service en hoge klanttevredenheid zijn we veelvoudig C.C.S. (complete customer satisfaction) winnaar geworden.

Waar vindt u ons
Wij hebben ons verzorgingsgebied in de loop der jaren vergroot in de Rotterdamse regio. Met Toyota Spiering in Ommoord, Toyota Goosen & Polderman in de Spaanse polder en Pluym in Pijnacker. We kunnen hiermee de gebieden Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en Lansingerland optimaal bedienen en kunnen wij aan alle eisen en wensen van onze klanten voldoen, waardoor wij een waardevolle speler zijn in “Groot Rijnmond”.

Mobiliteitsconcept
Wij bieden bedrijven in onze regio een compleet mobiliteitsprogramma waarbij advies en service de basis zijn. Hierbij moet u denken aan kostencalculaties, management rapportages en diensten die aansluiten op de bedrijfsprocessen van uw bedrijf. Wij kunnen nieuwe auto’s leveren, maar ook jong gebruikt. Ons streven is mobiliteit op maat te kunnen leveren. Samen met u berekenen we wat interessanter kan zijn koop of lease. Met onze operationeel lease mogelijkheden en het huren van auto’s voor zeer korte periodes is het geheel compleet.

Onderhoud
Het onderhouden van uw complete wagenpark (alle merken) behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben zeer veel kennis van andere merken en kunnen u dan ook one-stop shopping aanbieden. Wij willen samen met u kijken wat de optimale mogelijkheden zijn met als uitgangspunt kostenbeheersing en partner in mobiliteit. Waar wij mee kunnen helpen?

– Lease of koop
– Verzekeren en financieren
– Totaal onderhoud, banden en schadeherstel
– Poolmanagement door inzet van huur
– Informatie over veranderende wetgeving en milieuregels
– Helpen uw milieudoelstellingen te realiseren

Leden uit dit bedrijf:
– Robert Jan de Heer