dmdesk

dmdesk
Overschieseweg 10i
3044 EE Rotterdam

Telefoon

010 273 4132

b

Fax

E-mail

info@dmdesk.nl

 

Website

www.dmdesk.nl

De tijd is definitief voorbij waarin consumenten een commercieel verkooppraatje zomaar voor waar hielden. Het gaat er nu om wat uw bestaande relaties aan elkaar en aan anderen vertellen over uw product of dienst. En dan heeft u meer aan fans dan aan klanten. Veel meer. Omdat fans emotioneel betrokken zijn en vertrouwen in u hebben. Dat gevoel delen ze met iedereen in hun omgeving. ardige bijkomstigheid: dat doen ze helemaal gratis voor u. Echte fans, daar kan geen advertentiebudget tegenop.

U begrijpt het. dmdesk helpt u om van klanten fans te maken. Daartoe blijven we niet op de vlakte. U krijgt al onze hersens en creativiteit. En ons talent om mensen met elkaar te verbinden. Zodat u – B2B of B2C – ook echt succes heeft met uw product of dienst. Omdat die zijn gebaseerd op een oersterk, onderscheidend verhaal dat wordt geloofd en gewaardeerd door uw fans. Dat is meer dan belangrijk, omdat zij en niemand anders uw werkelijke verkoopmotor zijn.

Bekijk de cases op onze website. Vervolgens kunt u ons bellen, e-mailen of eerst nog even rondkijken op onze website. We staan te trappelen om kennis met u te maken.

Leden uit dit bedrijf:
– Leo Kool