Catermaat

Catermaat
De Vlinderhoven 37
3124 BR Schiedam

Telefoon

06 204 499 75

b

Fax

Catermaat voedt energie. Via koffievoorziening en automatencatering houden wij het werkplezier en energieniveau van uw medewerkers op peil. Presteren lukt nu eenmaal beter met een alerte geest en goed gevulde maag. 

De juiste energie op het juiste moment

Energieke medewerkers tellen voor twee. Hoe helpt u uw medewerkers fit en vitaal te blijven? Waar halen zij de extra energie vandaan tijdens een dipje, nachtdienst, avond overwerken of lange vergadering? Met een lekker, verantwoord en gevarieerd aanbod eten en drinken houden wij uw medewerkers productief. De hele dag door. Met de juiste energie op het juiste moment.

Verkoopautomaten en koffieautomaten

In een prettige werkomgeving speelt eten en drinken een belangrijke rol. Een goeie kop koffie voor een frisse start. Een gezonde lunch om erna weer fit aan de slag te gaan. Energierijke tussendoortjes voor piekmomenten. Via onze verkoopautomaten heeft u 24/7 toegang tot food en koude dranken. Onder ons eigen energieke koffielabel `Maatkoffie´ bieden wij mooie koffieautomaten en smaakvolle melanges aan. Deze overtuigen zelfs uw meest kritische koffiedrinkers.

Bedrijven, sportscholen en instellingen

Onze coöperatie bestaat uit 8 enthousiaste ondernemingen, elk verantwoordelijk voor een eigen regio. We werken nauw samen en bedienen sinds 1993 honderden bedrijven, (sport)scholen en instellingen in heel Nederland. U kunt rekenen op een energieke samenwerking waarbij wij altijd voor u klaarstaan en u regelmatig verrassen met nieuwe producten, goede ideeën of extra snelle service.

Leden uit dit bedrijf

Marcel Oostrom