Auto Hoogenboom

Auto Hoogenboom
Hoogstad 401
3131KX Vlaardingen

Telefoon

010-4454455

h

Fax

Auto Hoogenboom is de merkdealer voor ŠKODA, Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens, totaal leverancier van mobiliteit in Groot Rotterdam, Barendrecht, Spijkenisse, Vlaardingen en omgeving. De ruim330 medewerkers werken voor één van de bedrijfsonderdelen van Auto Hoogenboom. Zij zetten zich dagelijks in om klanten optimaal mobiel te houden. Daarnaast beschikt Auto Hoogenboom over twee schadeherstelbedrijven, een fleetsales-afdeling, een verhuur- en een leasemaatschappij.

Auto Hoogenboom heeft diverse vestigingen. De vestiging Rotterdam Zuid (Charlois) is een full service vestiging voor verkoop en service voor Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Voor Audi heeft Auto Hoogenboom een eigen vestiging genaamd Audi Centrum Rotterdam. De vestiging Rotterdam Autostrada (Volkswagen en Audi) is een service vestigingen zonder verkoop van nieuwe of gebruikte auto’s.

Gebruikte auto’s of occasions vindt u in onze vestigingen in Rotterdam aan de Driemanssteeweg 700, Barendrecht, Spijkenisse en Vlaardingen. Voor de aankoop of onderhoud van uw ŠKODA kunt u terecht in Spijkenisse en Barendrecht.

Leden uit dit bedrijf:
Frank Muuren