Actrion

Actrion
Overschieseweg 332
3112 NC Schiedam

Telefoon

010-4373008

b

Fax

010-2622237

Website

www.actrion.nl

Wij zijn accountants en belastingadviseurs.
Al meer dan vijfendertig jaar steun en toeverlaat voor vele ondernemers in de regio Rijnmond en erbuiten. Middels up-to-date kennis, een toegewijde benadering, die typisch Rotterdamse mentaliteit van ‘zeggen waar het op staat’, een hoge graad van automatisering en de nieuwste technieken omarmend. Tijd is immers geld. Wij brengen rust door vertrouwen. Onze mensen zijn gespecialiseerd op juridisch en fiscaal vlak, nemen uw zaken volledig uit handen of adviseren. Wij geloven in persoonlijk contact en in persoonlijke aandacht, alertheid en je houden aan de afspraken. Een adviseur die rust kan creëren en ondernemers kan laten toekomen aan de dingen die ze écht leuk vinden, doet het goed. Want je wilt niet alleen zakelijk succesvol zijn en enkel die verre toekomst willen verzekeren, maar ook de dingen kunnen doen die het leven zo aangenaam maken. Gewoon, omdat je nú leeft!

Fiscaal advies
Van testament, huwelijkse voorwaarden tot aan het compleet herstructureren van bedrijven in een vennootschapsstructuur. Adviseren over fiscale rechten, subsidies aanvragen en aangiften erfbelasting.

Bedrijfsvoering
Voor bedrijfsvoering is een eventuele tussentijdse bijsturing op basis van de jongste gegevens van groot belang.

Salarisadministratie
Wij werken snel, reageren adequaat en vrijwel altijd foutloos. 

Accountant + administratieve diensten
Verzorgen van complete administraties en het kritisch beoordelen van de cijfers. Zo worden kansen en bedreigingen duidelijk. Online diensten zijn ook mogelijk. Verder verzorgen wij jaarrekeningen en accountantsverklaringen en verrichten wij waardebepalingen.

Gageberekeningen
Actrion mag zich gespecialiseerd noemen op het gebied van gageberekeningen voor zeevarenden.

Leden uit dit bedrijf:
De heer J.L. Bax