Autoschade Holterman

Autoschade Holterman
Amsterlstraat 15
3044 CA Rotterdam



Telefoon

010 437 91 90

b

Fax

010 462 67 11



E-mail



Holterman Autoschade is begonnen in 1932 en in de loop van de jaren uitgegroeid tot een modern gespecialiseerd herstelbedrijf met diverse activiteiten. Ons bedrijf bestaat uit een team van 4 medewerkers. Voor alle medewerkers geldt dat zij een ruime ervaring hebben en deskundig advies op hun vakgebied kunnen geven.
Maar wij streven ook naar een partnerschap op ander terrein dan herstel alleen. Als FOCWA schadehersteller helpen wij u bij de afhandeling van uw schade. Wanneer u wenst begint onze hulp dus
al bij het invullen van het schadeformulier. Het ophalen en terugbrengen van u en uw auto behoort ook tot onze service. Wij werken voor verzekeraars, universele autobedrijven en bedrijven met een eigen wagenpark. Zowel voor reparatie als voor het verfraaien van uw auto of voor uw reclamewerk. Wij beschikken over de modernste en door de fabrikant geadviseerde apparatuur, waaronder een richtbank en hypermoderne lasapparatuur. Wij werken met Sikkens producten met een kleursysteem van meer dan 50.000 kleurformules. Dit komt onder andere doordat Sikkens (AKZO) een van de grootste lakfabrikanten is, met ervaring in vrijwel iedere branche. Wij staan dus voor een vakkundige reparatie van uw auto of bedrijfsauto. Als FOCWA bedrijf geven wij 4 jaar garantie op ons herstelwerk.

Eigenschuldschade?
Het overkomt iedereen wel eens, je raakt een paaltje, zag even dat randje niet en in zo’n geval kan het
misschien beter zijn de schade zelf te betalen.